ΕΛ.ΜΟΤ.Ο. – Ίδρυση Νέας Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας

ΕΛ.ΜΟΤ.Ο. – Ιδρύθηκε η νέα ομοσπονδία μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα

Πριν από λίγα 24ωρα, ανακοινώθηκε η ίδρυση μιας νέας ομοσπονδίας μοτοσυκλετιστών στην Ελλάδα, της «ΕΛ.ΜΟΤ.Ο» (Ελληνική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία).

Με το πρώτο δελτίο τύπου που η νεοσύστατη ομοσπονδία δημοσιοποίησε, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο βασικός λόγος για την δημιουργία μιας ομοσπονδίας, είναι να υπάρχει η δύναμη της ένωσης των μεμονωμένων λεσχών ώστε να υπάρχει μοχλός πίεσης προς την Πολιτεία, αξιώνοντας μεταρρυθμίσεις προς όφελος των μοτοσυκλετιστών».

«Σήμερα, 18 Μαρτίου 2023, το όραμα όλων αυτών των ανθρώπων παίρνει σάρκα και οστά, η Ελληνική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία (ΕΛ.ΜΟΤ.Ο) είναι γεγονός. Μια ομοσπονδία που θα μάχεται πραγματικά για τους μοτοσυκλετιστές όλης της Ελλάδος».

«Δέσμευση όλων μας είναι για πρώτη φορά να δοθεί ο λόγος σε ΟΛΟΥΣ τους μοτοσυκλετιστές από όλη την Ελλάδα, να δοθεί βήμα και φωνή για να εκφράσουν αυτή την γνώμη, τις ανησυχίες, τις προτάσεις και τους προβληματισμούς τους και να συμμετάσχουν ενεργά σε κάθε προσπάθεια που προάγει τον υγιή μοτοσυκλετισμό στην χώρα μας.

Μόνος του ο καθένας μπορεί να πάει τα πράγματα ως ένα σημείο. ΟΛΟΙ μαζί, μπορούμε να διεκδικήσουμε αυτό που μας αξίζει για ένα καλύτερο αύριο.

Η προσωρινή διοικούσα επιτροπή»