Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro 2023 – Λίμνη Πλαστήρα

Enduro 2023 - Λίμνη Πλαστήρα

Τοπίο στην ομίχλη. Κάπως έτσι χαρακτηρίζεται ο αγώνας Enduro που διοργανώθηκε από την Μοτοσικλετιστική Λέσχη Μητρόπολης Καρδίτσας στην πανέμορφη περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα. Το μέρος πανέμορφο αλλά ο καιρός θύμιζε πιο πολύ βόρειες χώρες. Ψιλόβροχο, αρκετή λάσπη και πυκνή ομίχλη η οποία ήταν και η αιτία να διακοπεί ο αγώνας από το συμβούλιο των αγωνοδικών λόγω επικίνδυνων καιρικών φαινομένων. Το αν είχε η όχι συμπληρωθεί το 50% της συνολικής διαδρομής ώστε να μετρήσει ο αγώνας, είναι ένα θέμα με πολλές διαφορετικές απόψεις.

Με βάση τα επίσημα τελικά αποτελέσματα και επί συνόλου τριών από τις επτά αρχικά ειδικές διαδρομές οι αθλητές της Λ.Ε.ΜΟΤ. τερμάτισαν με την ακόλουθη σειρά.

Στον αγώνα Πρωταθλήματος ταχύτερος ήταν ο Phil Atwill ο οποίος τερμάτισε 5ος στην Γενική Κατάταξη και 4ος στην κατηγορία Ε2 ακολουθούμενος από τον Γιώργο Μανωλίδη στην 7η θέση Γενικής και 2ος στην κατηγορία Ε3. Στον πρώτο του αγώνα στο πρωτάθλημα ο Νίκος Μουτσόπουλος τερμάτισε στην 15η θέση Γενικής και 8οςστην κατηγορία Ε2. Ο Παναγιώτης Ζαφειρίου, (μάλλον σε όχι καλή ημέρα), τερμάτισε αρκετά παρακάτω στην γενική κατάταξη αλλά στην 3η θέση στην κατηγορία ΕS (Senior).

Στο Κύπελλο Βορείου Ελλάδος συμμετείχαν 8 αθλητές της Λ.Ε.ΜΟΤ. στην κατηγορία Expert, (κατηγορία που επιτρέπεται η συμμετοχή αθλητών από σωματεία της Νοτίου Ελλάδος), και είχαν την ακόλουθη κατάταξη.

4ος Χριστόφορος Αποστολόπουλος

6ος Δημήτρης Παπαδημητρίου

7ος Γιάννης Τριανταφυλλίδης

8ος Θανάσης Παπαθανάσης

13ος Κωνσταντίνος Μυλωνάκης

14ος Μιχάλης Στεργίδης

15ος Αντώνης Ταστάνης

16ος Σωτήρης Παπαδόπουλος

Καλοκαιρινή ανάπαυλα και αγωνιστική συνέχεια το Φθινόπωρο.