Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro 2023 – Καρδίτσα

Μετά από χρονικό διάστημα 6 μηνών που μεσολάβησε από τον προηγούμενο αγώνα έγινε στην Καρδίτσα ο 4ος & 5ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro 2023.

Ο καιρός φρόντισε να δυσκολέψει τις προσπάθειες των αναβατών στο μέγιστο. Με συνεχή βροχή το Σάββατο δημιουργώντας ένα γλιστερό τερέν χωρίς πρόσφυση. Την Κυριακή χωρίς βροχή αυτή τη φορά αλλά με το έδαφος να έχει γίνει ακόμα πιο γλιστερό.

Συμμετοχή είχαν δηλώσει 4 αθλητές της ΛΕΜΟΤ. Ο Phil Atwill αν και ξεκίνησε καλά στις δύο πρώτες ειδικές στην συνέχεια είχε αρκετές πτώσεις που ως αποτέλεσμα είχαν και βλάβη με αποτέλεσμα να μην τερματίσει το Σάββατο και την Κυριακή.

Στην κατηγορία Ε2 ο Νικόλας Μουτσόπουλος ανέβηκε το Σάββατο στην 1η θέση του βάθρου μετά από υπερπροσπάθεια. Η κούραση τον κατέβαλε την Κυριακή και τελικά τερμάτισε 4ος με συνολικά μια πάρα πολύ καλή επίδοση δεδομένων των συνθηκών.

Ο σταθερός Γιώργος Μανωλίδης στην κατηγορία Ε3 ανέβηκε και τις δύο μέρες στο βάθρο τερματίζοντας στην 3η θέση. Η σταθερότητα στα αποτελέσματα τον κατατάση μέχρι στιγμή στην 2η θέση της βαθμολογίας του Πρωταθλήματος.

Ο Senior μας Παναγιώτης Ζαφειρίου τερμάτισε στην 3η θέση το Σάββατο ενώ την Κυριακή είχε εγκατάλειψη.

Οι φωτογραφίες είναι από το site του περιοδικού ΜΟΤΟ.