Πανελλήνιο Πρωτάθλημα & Κύπελλο Enduro 2024 – Ρίζωμα Τρικάλων

Ένας αγώνας διαφήμιση για το Enduro διοργανώθηκε από την ΜΟΛΕΤ στο Ρίζωμα Τρικάλων την Κυριακή 7 Απριλίου. Ο αγώνας είχε εξαιρετική οργάνωση και με απλή διαδρομή η οποία έθετε σε δοκιμασία την φυσική κατάσταση των αναβατών, χωρίς όμως να είναι επικίνδυνη. Οι δύο ειδικές διαδρομές προσέφεραν θέαμα στους αρκετούς θεατές  με ειδικά την ειδική Enduro να θέτει standard αναφοράς όσον αφορά τον σχεδιασμό.

Συμμετείχαν συνολικά δέκα αθλητές της ΛΕΜΟΤ, τέσσερεις στο Πρωτάθλημα και έξη στο Κύπελο Enduro.

Στο Πρωτάθλημα Enduro στην κατηγορία Ε2 ο Νικόλας Μουτσόπουλος πρόσθεσε άλλη μια επιτυχία στο ενεργητικό του τερματίζοντας 3ος . Στην ίδια κατηγορία ο Γιάννης Τσιρίγος στον πρώτο του αγώνα στο Πρωτάθλημα τερμάτισε στην 14η θέση. Στην κατηγορία Senior ο αειθαλής Παναγιώτης Ζαφειρίου τερμάτισε ένα σκαλί πριν το βάθρο στην 4η θέση και ο Νίκος Λιόσης, που επέστρεψε στους αγώνες μετά από ένα διάστημα αποχής, στην 6η θέση.

Στο Κύπελο Enduro ο δυναμικός Χριστόφορος Αποστολόπουλος κατέκτησε την 2η θέση του βάθρου στην κατηγορία CS Senior. Ο πάντα σταθερός Δημήτρης Παπαδημητρίου τερμάτισε στην 4η θέση στην κατηγορία C3 και ο Αντώνης Ταστάνης, μακριά από τον καλό του εαυτό στην 7η θέση στην κατηγορία C1.

Δυστυχώς κάποιο πρόβλημα με τις ασφάλειες δεν επέτρεψε στον Σίμο Φούσκα ούτε να πάρει καν εκκίνηση ενώ ο Σωτήρης Παπαδόπουλος έπεσε θύμα της απαιτητικής διαδρομής εγκαταλείποντας από δυνάμεις.

Οι φωτογραφίες είναι από το site του περιοδικού ΜΟΤΟ όπου μπορείτε να δείτε πολλές φωτογραφίες του αγώνα. Ραντεβού στην Σπάρτη στις 27 & 28 Απριλίου για την συνέχεια.