Περιφερειακό Πρωτάθλημα Scramble Νοτίου Ελλάδος 2023 – Συκάμινο Ωρωπού

Την Κυριακή στις 19 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε ο 3ος αγώνας Scramble για το Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος, στο Συκάμινο Ωρωπού με διοργανωτή την Ε.Δ.Ο. Η βροχή των προηγούμενων ημερών διαμόρφωσε ένα πολύ καλό τερέν χωρίς σκόνη και αρκετά καλό κράτημα.

Στην κατηγορία SE (Expert) ο Phil Atwill οδηγώντας εντυπωσιακά σε όλη την διάρκεια του αγώνα τερμάτισε στην πρώτη θέση και ταυτόχρονα στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης.

Στην κατηγορία S2 ο Νικόλας Μουτσόπουλος ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Όπως φαίνεται οι εντατικές προπονήσεις αποδίδουν.

Στην κατηγορία S1 ο Αντώνης Ταστάνης βρίσκοντας μετά από καιρό τον καλό του εαυτό τερμάτισε στην 4η θέση.

Ο Phil κόλλησε το μικρόβιο των αγώνων μοτοσυκλέτας στον έτερο μέλος της ποδηλατικής του ομάδας και ο Σωκράτης Ζώτος έτρεξε τον πρώτο του αγώνα Scramble τερματίζοντας στην πολύ καλή 2η θέση στην κατηγορία SN (Junior). Ευχόμαστε καλή συνέχεια.

Κατηγορία SB με 27 συνολικά συμμετοχές. Στην κατηγορία των 45 λεπτών τερμάτισαν ο Σίμος Φούσκας στην 5η θέση, ο Νικόλας Μακρυγεώργος στην 15η θέση και ο Κωνσταντίνος Ζαγοραίος, (στον πρώτο του αγώνα), στην 16η θέση.