Περιφερειακό Πρωτάθλημα Scramble Νοτίου Ελλάδος 2023 – 1ος Αγώνας Αγ. Θεόδωροι

Scramble 2023 - Αγ. Θεόδωροι

Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου διοργανώθηκε από την ΛΕ.Μ.Α.Θ. ο 1ος αγώνας Scramble Νοτίου Ελλάδος για το 2023 στην περιοχή Άγιοι Θεόδωροι Κορινθίας. Η τοποθεσία και η χάραξη ήταν καλά επιλεγμένη ανάμεσα σε δύο λόφους με αρκετές ανηφόρες και κατηφόρες. Ο αέρας βοήθησε στο να απομακρύνει την σκόνη στο μεγαλύτερο τμήμα της διαδρομής εκτός από το πίσω γρήγορο κομμάτι όπου η ορατότητα ήταν πολύ περιορισμένη.

Στον αγώνα δήλωσαν συμμετοχή συνολικά 90 αθλητές σε όλες τις κατηγορίες. Στον αγώνα των 90 λεπτών και κατηγορία SE (Expert) ο Παναγιώτης Ζαφειρίου με το νέο του απόκτημα τερμάτισε στην 6η θέση με αναγκαστική στάση για ανεφοδιασμό. Στην κατηγορία S1 o Αντώνης Ταστάνης τερμάτισε στην 13η θέση βρίσκοντας καλό ρυθμό προς τους τελευταίους γύρους. Στην κατηγορία S2 ο Σαράντος Κωνσταντινίδης τερμάτισε στην 8η θέση οδηγώντας με σταθερό ρυθμό ενώ δύο θέσεις πιο πίσω στην 10η θέση τερμάτισε ο Νίκος Ψημμένος έχοντας τον γιο του Χρήστο, (τον μικρότερο σε ηλικία αθλητή της Λ.Ε.ΜΟΤ.) σαν θεατή και υποστηρικτή. Στην 12η θέση τερμάτισε ο Κώστας Χατζής παρά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο χέρι. Ο πρωτοεμφανιζόμενος Χαράλαμπος Κωνσταντόπουλος δεν κατάφερε να τερματίσει από σκασμένο λάστιχο. Στην κατηγορία SS(Senior) στην 13η (και τυχερή) θέση τερμάτισε ο Έφορος Αγωνιστικού Πάρις Κόντης.

Στην κατηγορία SB των 45 λεπτών ο Σίμος Φούσκας μετά από δυνατές μάχες στις πρώτες θέσεις τερμάτισε τελικά στην 6η θέση.

Προετοιμασία για την επόμενη διοργάνωση τον 1ο αγώνα Enduro που θα γίνει το πρώτο Σ/Κ του Απριλίου στην Σπάρτη.